Denne uken har Excellent Design vært på Milano Design Week, Salone del Mobile, som er en av verdens ledende møbel-og interiørmesser verden. På messen kan man se det siste innen møbeldesign fra land over hele verden.  Messen som også er kjent som I Saloni, regnes som en ledende arena for designere å vise frem nye produkter som møbler, belysning og interiørartikler.

 

Vi dro ned til Milano for å besøke Kartell, som hadde en helt utrolig imponerende stand. I fjor handlet tema om vise frem skaperkraften til individer, mens årets stand handler om å vise hva som skjer når man kombinerer individer til et kollektiv. Tema for standen til Kartell var “ContamiNation”; en nasjon av ulike ideer og stiler hvor kreativitet kan bevege seg uhemmet.

Tema for standen til Kartell var “ContamiNation”; en nasjon av ulike ideer og stiler hvor kreativitet kan bevege seg uhemmet.